onderhoud is behoud

1-1-1-1-Hangbak Haaswijk1-Hoogwerker1-Pand Shurgard1-Sphinx1-Topschoon bus

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op:

Topschoon
Rhijngeesterstraatweg 181
2343BW Oegstgeest
Telefoon: 0651493211
Email: info@topschoon.nl

Glasbewassing

Authentiek methode

Topschoon weet als geen ander dat een vakkundig gereinigid pand een meerwaarde heeft. Het draagt niet alleen bij aan een prettige leef- en werkomgeving, het geeft uw bedrijf ook een goede en verzorgde  uitstaling. Topschoon werkt, voor uitvoering van authentieke glasbewassing, handmatig met emmer, spons, inzetter en wisser. Bij het reinigen van hoge objecten wordt gebruik gemaakt van een hangbak of hoogwerker.

Telewash met behulp van Osmose water

Bij het glazenwassen met behulp van de telewash wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water (osmose water). Dit is gewoon leidingwater waaruit toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op.

Hoe werkt het?

Bij osmose telescoopreinigingssysteem wordt gebruik gemaakt van een speciale telescooplans. Deze lans is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het gezuiverde water op de ramen, kozijnen en/of gevels sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en vlekkenloos schoon op. Gevels, reclamezuilen, damwandprofielen etc. kunnen op eenvoudige wijze schoongemaakt worden zonder dat verdere hulpmiddelen nodig zijn maximaal tot 20 meter.

Objecten hoger dan 20 meter kunnen natuurlijk ook behandeld worden in combinatie met een hoogwerker of een dakinstallatie. In beide gevallen is zeer goed te werken met het telewash-systeem.